Naturfamilier findes nu i 65 kommuner i Danmark

Hvis du bor i en af de 65 kommuner, hvor er der en Naturfamiliegruppe, kan du invitere til eller komme med på tur i dit lokalområde allerede nu. Du vil desuden løbende modtage information via mail og gennem den lokale Facebook-gruppe.

Vi åbner op i de resterende kommuner til efteråret. Lige meget hvor du bor, kan du stadig tilmelde dig Naturfamilier. Du kan se hvor, der er Naturfamilier på kortet ovenover.

Når du er tilmeldt Naturfamilier kan du melde dig ind i den lokale Facebook-gruppe, hvor du kan tale med de andre tilmeldte familier i kommunen og dele viden og inspiration. Der er én gruppe pr. kommune samt et par yderligere grupper. Alle kommune-grupperne hedder Naturfamilier + kommunens navn, f.eks.: ”Naturfamilier Ringkøbing-Skjern”.

Du finder en oversigt over grupperne her. Da de ikke står i alfabetisk rækkefølge, kan det være en fordel at finde gruppen ved at søge på gruppens navn i stedet.

Du kan sagtens tilmelde dig projektet allerede nu, selv om der endnu ikke er Naturfamilier i din kommune. Så kan du følge med via vores nyhedsmail og her på hjemmesiden.