Klik på det ønskede materiale og download.

Naturfamiliefolder

Læs om tankerne bag Naturfamilier og bliv inspireret.

Inspirationsfolder

Folderen giver en kort forklaring af Naturfamilier, samt gode ideer, tips og tricks til at afholde en tur.

Et sommerdøgn i naturen

Guiden samler alle vores råd og anbefalinger til et helt sommerdøgn i naturen.

Et sensommerdøgn i naturen

Guiden samler alle vores råd og anbefalinger til et helt sensommerdøgn i naturen.

Navneskilte

Brug navneskiltene, hvis du gerne vil skabe mere synlighed når I skal mødes. Eller hvis man bare gerne vil undgå, at spørge endnu en gang, om de andres navne.

Lav en uro

Når I er ude i naturen, så gå på jagt efter grankogler, farvede blade, fjer osv. I kan nemlig sagtens bruge dem til, at lave jeres personlige uro. Farvelæg, klip, lim og hæng op. Så nemt kan det gøres.

Naturbanko, Naturbanko i skoven og Naturbanko i parken

Print naturbanko ud, så der er en til hver deltager, eller hold. Den kan bruges både som en aktivitet i sig selv eller som en sjov tilføjelse til gåturen. Der er tre forskellige versioner.

Vi har også bingoplader til stranden, søen, havnen og en anden type natur her:

Strandbingo, Søbingo, Havnebingo og alternativ Naturbingo

Er I interesseret i at bruge jeres lokale Naturfamilie-logo, altså det fra FB-gruppen, hvor der står kommune-navn under Naturfamilier, så send en mail til naturfamilier@dn.dk, og så sender vi det straks til jer.

Fysiske materialer

Husk at I altid kan sende en mail til naturfamilier@dn.dk og bede om en pakke med materialer som foldere, klistermærker, midlertidige logo-tatoveringer mm. Til brug ved ture og arrangementer med Naturfamilier.

Flip flap

Print Naturfamilie-flip flappen ud, fold den og leg med den i naturen, når I er ude.

Plakater

Disse plakater kan printes i A3 eller A4 og hænges op forskellige steder i lokalområdet, hvor du tænker at nye Naturfamilier kunne komme forbi og se den. Det kunne f.eks. være i supermarkedet, i institutionen eller hos sundhedsplejersken. Klik på den plakat du ønsker, for at åbne den i PDF-format.