Lokale fællesskaber med naturen som ramme

Naturfamilier skal gøre det let og sjovt for børnefamilier at komme ud i naturen. Gennem lokale Facebook-grupper og hjemmesiden her, skaber vi lokale fællesskaber og netværk for familier, som gør det nemt at arrangere og deltage i ture ud i naturen sammen med andre familier.

Naturen er den perfekte ramme for fællesskaber, og naturoplevelser vænner os til at være sociale og hjælper os til at udvikle gode og varige relationer. Når man spørger voksne om de bedste minder fra deres barndom, foregår de ofte i naturen. De minder skal vi også give vores børn og børnebørn. Her kan du læse mere om de forskellige Naturfamiliegrupper, og om hvordan du opretter en ny Naturfamiliegruppe.

Andre lokale fællesskaber til Naturfamilier?

Kan du se muligheder i lokale fællesskaber udover de nævnte? I princippet er der ingen grænser for, hvad man som familier kan samles om i en Naturfamiliegruppe. Så er der aktiviteter eller interesser, I godt kunne tænke jer at oprette en Naturfamiliegruppe omkring, så hører vi meget gerne fra jer. Det kan være en Naturfamiliegruppe på baggrund af et interessefællesskaber, fx et ønske om at sejle kano med andre familier, tage ud og cykle eller se på fugle, eller det kan være i tilknytning til en forening, en klub eller et naturcenter - kun fantasien sætter grænser.

Så hvis du har forslag til nye Naturfamiliefællesskaber, så kontakt os endelig på: naturfamilier@dn.dk


Se hvor der i dag er Naturfamiliegrupper