Bliv ambassadør

Vi søger altid friske personer, der ønsker at påtage sig en større rolle og som er med til at drive projektet. Som ambassadør er du med til at gå forrest, når der skal skabes oplevelser i naturen."Det gav rigtig god mening for mig, at vi kunne invitere andre børnefamilier med ud i naturen, så mine børn også bliver en del af projektet og kan være med til at bestemme, hvad der skal laves når vi skal ud. (...) Det bliver ikke så langtrukkent, og de bliver opslugt på en helt anden måde, når børn er sammen med andre børn."

- Heidi Jahnke, ambassadør i Sønderborg kommune


Ambassadør med mening

Som ambassadør kommer du til at påvirke andre og arbejde med opgaver som at:

  • Invitere Naturfamilier på ture.
  • Hjælpe Naturfamilier i gang ved at motivere og opfordre dem til selv at invitere på ture.
  • Være med til at udbrede kendskabet til Naturfamilier i jeres omgangskreds.

En ambassadør er ikke en foreningsleder eller en vært for alle turene, men nærmere en lokal, der åbner fællesskabet op for nye familier og inspirerer dem til at tage ud. Ellers fungerer de som en almindelig Naturfamilie.

Man behøver altså ikke være naturekspert for at være ambassadør. Man skal blot have lyst og gåpåmod til at sætte gang i et meningsfuldt og uforpligtende naturfællesskab, hvor det givende i det fælles langt overskygger den smule planlægning, det kræver. I fællesskab bliver planlægning nemlig nemmere, og det sjove bliver sjovere.

Vil du være ambassadør?
Mød en ambassadør

Herunder kan du læse om Sheila og Marias oplevelse med at være ambassadør for Naturfamilier.